Ocet-Jablkowy-Ekologiczny-250ml-BIO-FOOD-EKO

Jeśli lubisz urozmaicać smak potraw, wypróbuj ocet jabłkowy EKO produkowany na bazie jabłek. To produkt często polecany do sałatek oraz sosów. Ocet jest bogatym źródłem potasu, do tego zawiera fosfor, sód, chlor, wapń, magnez, żelazo, siarkę, krzem, fluor oraz inne pierwiastki w śladowych ilościach. Znajdziesz w nim również witaminy A, E, C oraz witaminy z grupy B, czyli wszystko to, co Twój organizm potrzebuje do prawidłowego funkcjonowania każdego dnia. Wyprodukowano go z jabłek, które pochodzą wyłącznie z upraw ekologicznych podlegających ścisłej kontroli. Nadaj swoim potrawom zupełnie nowego, świeżego smaku. Z pewnością zagości w Twojej kuchni na stałe. Wypróbuj koniecznie!

Certyfikowane Produkty Rolnictwa Ekologicznego (BIO, Organic)

Wartość odżywcza 100 g produktu:

wartość energetyczna 98 kJ / 23,6 kcal
tłuszcze 0,00 g
węglowodany 5,90 g
białko 0,00 g

Skład:

ocet z jabłek ekologicznych* 5%
*Produkt rolnictwa ekologicznego, nr certyfikatu PL-EKO-07
Naturalnie mętny. Występujący osad tworzą naturalne składniki jabłek ekologicznych.

Opakowanie: 250ml

 

Mini Katalog

 >>> Główny katalog produktów <<<